Het Packhuys Retro - Vintage - Brocante

Het Packhuys, een winkel met objecten waar een verhaal aan vastzit.

U kijkt werkelijk uw ogen uit als u hier het terrein opkomt en voet zet in de grote maar uiterst sfeervol ingerichte winkel in het gezellige Hoogstraten. Een waar walhalla aan spullen treft u er aan. U raakt niet uitgekeken.Bovendien geven wij u persoonlijk advies omtrent onze producten. 

Stijlvol uw ogen de kost geven

Bewust is de keuze gemaakt om niet te gaan voor een exclusieve winkel, die ongetwijfeld voor heel wat mensen een drempel zou vormen. Toegankelijk voor iedereen, dat was juist de bedoeling. En dat is ‘het Packhuys’ zonder enige twijfel. Het pand ademt een warme sfeer uit waar genoten kan worden van de schitterende inrichting.  

Intuïtie

“Je vindt hier spullen voor ieders budget “, aldus zaakvoerster Petra. “ Daarnaast hanteren we ook nog eens een breed scala aan verschillende stijlen – waaronder brocante, antiek en design – en vindt u hier spullen uit voorgaande eeuwen tot heden.

Van accessoires tot dressoirkasten, u vindt het allemaal bij 'het Packhuys'. We willen onze bezoekers persoonlijk begeleiden en onze winkel aan hen tonen."

Rondsnuffelen

Bent u het type dat van ‘snuffelen’  houdt, voortdurend op zoek is naar nieuwe, bijzondere spulletjes? Dan is "het Packhuys" – net buiten het stadscentrum van Hoogstraten – dé plek om eens naartoe te gaan. Hier is daadwerkelijk voor ieder wat wils !